Hoppa till sidans innehåll

God Jul o Gott Nytt År

18 DEC 2021 20:19
  • Skapad: 18 DEC 2021 20:19

Hej alla medlemmar!

Året lider mot sitt slut och när vi ser tillbaka på 2021 så är vi tacksamma över att vi för en kort period hade lättade restriktioner. Detta innebär att vi kunde med stor glädje genomföra våra träningspass, tävlingar och graderingen.

I en pandemi som Covid-19 lett till har allas tålamod, medmänsklighet och flexibilitet ställts på prov. Rekommendationer och riktlinjer har ständigt varit föränderliga och stundtals har det varit svårt att veta vad som gäller för vår förening. Tillsammans med alla medlemmar, föräldrar och tränare har allt löst sig på bästa sätt utifrån de förutsättningar som funnits och för det vill jag tacka Er alla för ert stora engagemang.

Vi är inne i den stämningsfulla adventstiden med alla ljus som lyser upp vår vardag och ger oss värme och glädje. Vi är vana att advent är en tid då vi går på konserter, julmarknad, glöggfester och vi förbereder julen. I år blir inte adventstiden och julen som vanligt eftersom sammankomster av olika slag blir tillstramade.

Vi har kanske glömt bort hur smittsamt Covid-19 är. Alla måste vi ta ansvar för att medverka till att förhindra smittspridningen och som förening måste vi följa det regelverk som Regeringen och Folkhälsomyndigheterna beslutar om.

När vi blickar in i 2022 går vi mot en spännande och oviss tid. Min önskan är att vi fortsatt visar hänsyn och respekt mot våra medmänniskor, att vi visar lojalitet mot varandra och samhället och att vi tillsammans gör allt vi kan för att 2022 ska bli året då vi vaknar upp och med full kraft visar att vår förening står sig stark.

Jag vill passa på att tacka styrelsen och alla medlemmar för Er värdefulla insats under detta Corona-år.

Till sist önskar jag er alla GOD JUL fylld av glädje, god hälsa och trygghet och ett GOTT NYTT ÅR.

Ordförande i SKK
Amer Hot

P.S. Vi tränar måndag och onsdag denna v.51 som vanligt. Sedan är det jul- och nyårspaus. Återstart lördagen den 8e januari.

Skribent: Jasko Sabanac
E-post: Adressen Gömd


JKA Sweden.png

Facebook logo.png

Instagram_logo_2016.svg.png

Postadress:
Stockholms KK - Karate
Amer Hot, Hammarbyterrassen 15
12062 Stockholm

Besöksadress:
Brännkyrkahallen, Tellusborgsvägen 10
12632 Hägersten

Kontakt:
Tel: 0704951596
E-post: info@stockholmskarat...

Se all info