Hoppa till sidans innehåll

Sommarhälsning från Stockholms Karateklubb

16 JUN 2021 07:46
  • Uppdaterad: 16 JUN 2021 07:46

Till alla SKK medlemmar!

Hoppas ni och era nära och kära mår bra. Vi har levt med pandemin i över ett år och få av oss anade nog från början hur omfattande detta skulle bli. Tack vare vaccineringen börjar vi nu kunna skymta ljuset någonstans långt där borta i tunneln. Hur långt bort det är tills allt blir som normalt är svårt att förutspå.

Vad gäller SKK så följer vi självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför kunnat hålla barn- och ungdomsverksamheten i gång under i princip hela pandemin. Men vi vill mer! Så snart det finns tillfällen, bedöms lämpligt samt tillåts kommer vi starta en ambitiös satsning på barnverksamheten med både tävlingar och läger för att inspirera och motivera våra barn och unga.

Jag vill framföra ett stort tack från Styrelsen till våra medlemmar och tränare som trots alla svårigheter har engagerat sig helhjärtat och hållit igång träningen och även graderat alla som uppfyllt kraven för att graderas.

Önskar er alla trevlig sommar och håll er friska och respektera alla rekommendationer.

Med Vänliga Hälsningar

Ordförande för SKK
Amer Hot

Ansvarig för barnverksamhet
Dick Bender

P.S. Träningarna drar igång igen den 23e augusti. Då tror vi oss kunna erbjuda nybörjarplatser för i princip alla åldrar. Sprid gärna ordet bland vänner och bekanta att de nu har möjlighet att bli medlemmar i vår klubb.

Skribent: Jasko Sabanac
E-post: Adressen Gömd


JKA Sweden.png

Facebook logo.png

Instagram_logo_2016.svg.png

Postadress:
Stockholms KK - Karate
Amer Hot, Hammarbyterrassen 15
12062 Stockholm

Besöksadress:
Tellusborgsvägen 10
12632 Hägersten

Kontakt:
Tel: 0704951596
E-post: info@stockholmskarat...

Se all info